Naarwebshop

« GA NAAR HOOFDCATEGORIEËN

Digisole-CMYK100,0,30,0.png

Digisole® Freesblokken

Digisole® Freesblokken kunnen niet rechtstreeks worden besteld via de webshop van Inmotus. Heeft u specifieke vragen over Digisole® freesblokken of u wilt bestellen?  Bel 013-5212972 of mail naar advies@inmotus.nl.

Let op! Denkt u eraan uw eventuele bestelling op de webshop van Inmotus apart af te ronden?


Over Digisole®


Uitgerekt en doordacht aanbod
Digisole® is een kwalitatief hoogwaardig freesblok met een duurzaam eindresultaat. Een optimaal loopcomfort wordt bereikt door de combinatie van unieke materiaaleigenschappen en een zeer laag materiaalgewicht. Het assortiment bestaat uit een overzichtelijke indeling in modellen, series en uitvoeringen.

Optimale freeseigenschappen
Het materiaal Digisole® is speciaal ontwikkeld voor de freestechniek: tijdens het frezen ontstaat geen hinderlijke stofvorming, het materiaal smeult niet en laat zich gemakkelijk frezen.

Uitstekende afwerking
Na het frezen is Digisole® goed verder te verwerken. Het materiaal is zodanig ontwikkeld dat het zich gemakkelijk laat knippen/snijden, slijpen en verlijmen. Tevens ontstaat er ook bij het handmatig slijpen geen hinderlijke stofvorming.

Hoogwaardig eindresultaat
Digisole® behoudt zijn vorm tijdens het gebruik, is duurzaam, slijtvast en zéér licht in gewicht. Door de hoogwaardige en duurzame kwaliteit van het materiaal en de sterke verlijming vergt de zool weinig onderhoud.

Realux® als onderzool
In de plus-series wordt Realux® als onderzool gebruikt. Dit materiaal heeft zich al jaren bewezen in de markt als een duurzame en kwalitatief hoogwaardige onderzool: Realux® is uitstekend slijpbaar en verlijmbaar, duurzaam, breekt niet, vraagt weinig onderhoud en is slijtvast. Bovendien past Realux® zich door haar thermoplastische eigenschap uitstekend aan de binnenschoen aan waarmee een optimale pasvorm in de schoen wordt bereikt.

Bureauzuid